fbpx

Activiteiten

Voor alle dak- en thuislozen die zich bij ons aanmelden, hebben wij het volgende aanbod:

Kleding en dekens

Tijdens deze maaltijden kun je vragen naar kleding en/of dekens. Deze delen wij gratis uit. Op zondagen moet je na afloop van de maaltijd even meelopen naar Menorah om daar je kleding en/of deken(s) in ontvangst te nemen (lees meer).
Ook doordeweeks kun je hiervoor aankloppen. Er is echter niet altijd iemand aanwezig. Als je het zeker wilt weten kun je het beste van tevoren even bellen.

2x per week maaltijden

Iedere zondagavond om 17:30 is er een maaltijd op het marktplein.
Ook is er iedere woensdagavond van 19:30 tot 21:30 uur maaltijd in het gebouw van Menorah, aan de Paslaan 11 (lees meer).

Knippen en pedicure

Elke eerste woensdag van de maand kun je van 19:30 tot 21:30 uur aan de Paslaan 11  ook terecht voor de kapper en pedicure (lees meer).

Spreekuur doorverwijzing

Kom je er niet uit en hulp nodig bij het zoeken naar een geschikte doorstroomplek? We helpen je graag bij het vinden van opvang, klinieken, schuldhulpverlening, huisvesting, etc. Je kunt hiervoor het beste een van onze vrijwilligers aanspreken tijdens de maaltijd(en) of bellen voor een afspraak (lees meer).

Winterherberg

In de winter 2013-2014 zijn we begonnen met het bezetten van de Winterherberg, een extra mogelijkheid om in de koude dagen overdag binnen te kunnen zitten met een warme kop koffie of thee. Naast de reguliere openstelling van de Herberg kun je in de wintermaanden op dinsdagen en op vrijdagen tussen 09:00 en 12:00 terecht aan de Deventerstraat 40 (kaartje).

Eerste hulp bij wonen

We helpen je graag bij het zoeken naar een woning of kamer. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. En als het lukt proberen we ook te helpen bij het vinden van een eerste inboedel.

Overige activiteiten

Voor een volledig overzicht van waar je als dak- en thuisloze in Apeldoorn terecht kunt, klik hier.