fbpx

Het Coronavirus en onze maatregelen

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en hoe wij hier als organisatie mee omgaan. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Wij doen er alles aan om de gezondheid van cliënten, bezoekers, bewoners, vrijwilligers van en ons personeel te beschermen.

Het bezoeken van het spreekuur

In navolging van de besluiten van het kabinet gelden er voor het bezoekuur geen aanvullende maatregelen meer. Uiteraard gelden ook hier de basis maatregelen van het kabinet. Nu snappen wij dat het lastig is wanneer je geen thuis hebt om dan met klachten thuis te blijven. Wanneer je klachten hebt geef dit aan voordat je ons spreekuur bezoekt. Dan overleggen we wat er nodig is om het overleg wel te laten plaatsvinden.

Bij binnenkomst staat een desinfectiezuil en wordt bezoekers gevraagd de handen te ontsmetten.

Het bezoeken van FFwonen

In navolging van de besluiten van het kabinet is bezoek bij FFwonen ook weer toegestaan. DTZ stelt geen aanvullende voorwaarden alsook dat cliënten geplaatst kunnen worden. Bewoners zelf zijn verantwoordelijk voor eventuele maatregelen die zij prettig vinden ten tijde van het wonen aldaar.

Bij FFwonen is desinfectiemiddel beschikbaar gesteld door DTZ zodat ook bezoekers handen kunnen desinfecteren.

Onze evenementen en activiteiten

Op dit moment moet er normaliter getest worden voor toegang. In onze doelgroep is dit niet mogelijk. Om die reden hanteren wij binnen nog altijd de anderhalve meter maatregel.

Bij binnenkomst staat een desinfectiezuil en wordt bezoekers gevraagd de handen te ontsmetten en bij onze buiten activiteiten zijn sprays beschikbaar om handen te desinfecteren.

Dankzij de volgende bedrijven konden we ten tijde van de lockdown doorgaan met het uitreiken van maaltijden

coronaslider

klik hier voor een overzicht van alle donateurs
klik hier als u ook wilt bijdragen in ons werk door het beschikbaar stellen van financiën of middelen.