fbpx

Dankzij de volgende bedrijven en organisaties kunnen wij momenteel 6 keer in de week een maaltijd uitreiken aan onze vrienden. Hartelijk dank! Wilt u ons werk ook ondersteunen en een plekje innemen op deze pagina neem dan contact op via 06-25262805 of info@dakloosapeldoorn.nl

Maitre Deux: Catering, evenementen & kookworkshops Maitre Deux bezorgt iedere vrijdag in deze coronaperiode 50 verpakte maaltijden voor onze vrienden.
Keurhorst de echte BakkerKeurhorst de echte bakker levert ons wekelijks brood
Samsam Anje Sloteboom van Artcafe Samsam brengt iedere zondag een maaltijdsoep voor onze vrienden.
Bonenberg’s Groente & Fruithandel Bonenberg’s Groente & Fruithandel leveren ons in de coronacrisis iedere week zo’n 100 stuks fruit waar we meerdere dagen fruit mee kunnen uitdelen.
Atletiek vereniging ’34Door de coronacrisis is ook de kantine van Atletiekvereniging AV’34 dicht en besloten zij om hun voorraad te schenken aan DTZ om te kunnen uitdelen aan onze vrienden.
Apeldoorns Mixed Hokey ClubHet Apeldoorns Mixed Hockey Team is voorlopig ook gesloten en het barteam besloot om hun voorraad die daardoor niet meer verkocht kan worden te schenken aan DTZ om te kunnen uitdelen bij de maaltijduitgifte.
Little Gifts Apeldoorn Little gifts Apeldoorn maakte mondkapjes voor de Dak- en Thuislozen om uit te delen.
PKN Wijkgemeente De Hofstad PKN Wijkgemeende de Hofstad stelde financiƫle middelen ter beschikking tbv de maaltijdverzorging.
Gemeente ApeldoornDe gemeente Apeldoorn stelde financiƫle middelen ter beschikking voor de uitbreiding van een vriezer en een bijdrage in extra te maken kosten t.b.v. de maaltijdvoorziening

[jw_easy_logo slider_name=”coronaslider”]