fbpx

Op deze pagina houden wij u op de hoogte hoe wij hier als organisatie mee omgaan. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Wij doen er alles aan om de gezondheid van cliënten, bezoekers, bewoners, vrijwilligers van en ons personeel te beschermen.

Het bezoeken van het spreekuur

Ons spreekuur is vrij in te lopen met in achtneming van de maatregelen. Op de locaties worden mnsen gewezen op de op dat moment geldende maatregelen.
Bij binnenkomst staat een desinfectiezuil en wordt bezoekers gevraagd de handen te ontsmetten.

Eetkamer 9

Om de eetkamer te bezoeken voor een ontbijt wordt op dit moment bij binnenkomst gevraagd een zelftest te doen. Deze maatregel is ingezet omdat er momenteel veel besmettingen zijn geconstateerd binnen de doelgroep en we willen voorkomen dat andere bezoekers besmet raken maar ook dat medewerkers niet besmet raken met als gevolg uitval in personeel waardoor we de inloop niet meer kunnen doen.

Het bezoeken van FFwonen

In navolging van de besluiten van het kabinet is bezoek bij FFwonen ook weer toegestaan. DTZ stelt geen aanvullende voorwaarden alsook dat cliënten geplaatst kunnen worden. Bewoners zelf zijn verantwoordelijk voor eventuele maatregelen die zij prettig vinden ten tijde van het wonen aldaar.

Bij FFwonen is desinfectiemiddel beschikbaar gesteld door DTZ zodat ook bezoekers handen kunnen desinfecteren.

Onze evenementen en activiteiten

Op dit moment moet er normaliter getest worden voor toegang. In onze doelgroep is dit niet mogelijk. Om die reden hanteren wij binnen nog altijd de anderhalve meter maatregel.

Bij binnenkomst staat een desinfectiezuil en wordt bezoekers gevraagd de handen te ontsmetten en bij onze buiten activiteiten zijn sprays beschikbaar om handen te desinfecteren.

Dankzij de volgende bedrijven konden we ten tijde van de lockdown doorgaan met het uitreiken van maaltijden

[jw_easy_logo slider_name=”coronaslider”]

klik hier voor een overzicht van alle donateurs
klik hier als u ook wilt bijdragen in ons werk door het beschikbaar stellen van financiën of middelen.