fbpx

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en hoe wij hier als organisatie mee omgaan. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Wij doen er alles aan om de gezondheid van cliënten, bezoekers, bewoners, vrijwilligers van en ons personeel te beschermen.

Het bezoeken van het spreekuur

De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan snel. In navolging van het besluit van het kabinet sluiten wij per direct al onze locaties voor bezoekers. Met bezoekers bedoelen wij familie, vrienden en vrijwilligers. Onze ontmoetingsplekken en restaurants zijn dus ook gesloten voor bezoekers van buitenaf.

Het bezoeken van FFwonen

De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan snel. In navolging van het besluit van het kabinet sluiten wij per direct FFwonen voor bezoekers. Dit is in goed overleg met de bewoners besproken. Met bezoekers bedoelen wij familie, vrienden en vrijwilligers. Aanvullend daarop is ook afgesproken met de bewoners dat het bezoeken aan anderen ook niet langer kan om hiermee het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden. Het valt ons zwaar deze maatregelen te nemen. Voor onze bewoners maar ook voor de mensen die graag op bezoek zouden willen komen. Voor allen is dit een ingrijpend besluit. In deze ingewikkelde situatie zoeken wij steeds naar het goede evenwicht tussen bescherming van onze vrijwilligers en onze medewerkers enerzijds en het welzijn en de juiste kwaliteit van zorg voor de bewoners anderzijds.

Onze evenementen en activiteiten

Bijeenkomsten in heel Nederland zijn afgelast.  Bij DTZ hebben wij tot 28 April alle bijeenkomsten waar groepen mensen komen geannuleerd. Dit treft de inloop woensdagavond en het outreachend maaltijden verstrekken op de markt hard. Daar tegenover is besloten om 6 keer in de week maaltijden te gaan verstrekken omdat ook andere organisaties de deuren dicht doen.

Dankzij de volgende bedrijven kunnen we in deze tijd door gaan met het uitreiken van maaltijden

coronaslider

klik hier voor een overzicht van alle donateurs
klik hier als u ook wilt bijdragen in ons werk door het beschikbaar stellen van financiën of middelen.