fbpx

winterherbergUPDATE: Het is zo ver: vanaf dinsdag 22 november is de winterherberg weer open en… óók op zaterdag! We zoeken nog wel wat extra vrijwilligers! Vooral voor de zaterdagochtend kunnen we nog wat handen en voeten gebruiken. Ook helpen? Aanmelden kan nog steeds (ook voor de dinsdag en vrijdag) via andre@dakloosapeldoorn.nl.

Elke ochtend ergens plek
In overleg met het Citypastoraat en het Leger des Heils is besloten om gezamenlijk een zo breed mogelijk aanbod in de koude winterochtenden te bieden. Mede vanwege overlap in doelgroep sluiten wij graag aan bij het aanbod van het Leger bij Ontmoetingsplek de Verbinding, aan het Hofveld (open op maandag, woensdag en donderdag van 9:30-12:00).

Daarom is de Winterherberg deze winter open op dinsdag, vrijdag en zaterdag van 9:30-12:00 uur, zodat er – in de wetenschap dat ook de kerken onze mensen op zondag van harte welkom heten – elke ochtend een plek zijn waar je terecht kunt voor een beetje warmte en een kop koffie. Inmiddels is besloten dat dit door kan gaan. Maar de bezetting is nog krap. Dus wil je ons af en toe helpen op de zaterdagochtend? Mail dan naar andre@dakloosapeldoorn.nl.

De winterherberg is weer open!