fbpx
Mijn naam is Bert van Veen, getrouwd met Diana en trotse vader van Sarah 8, David 6 en Micha 4. We hebben een hond, ik heb tropische vissen, ben handig met computers, kweek vogels en mag graag met en voor anderen bezig zijn.
De afgelopen 10 jaar heb ik me met veel passie mogen inzetten voor clienten met diverse achtergronden en complexe zorgvragen bij Pluryn. Een mooi bedrijf waar ik veel heb mogen leren.


In 2013 ben ik als vrijwilliger betrokken geraakimage.jpgt bij DTZ. Ontzetten mooi om me te mogen inzetten voor de doelgroep waar DTZ mee werkt en echt betekenisvol te mogen zijn. Door een nieuwe functie binnen mijn baan destijds en door gezinsuitbreiding lukte het me niet meer om mijn vrijwilligerswerk met mijn baan te combineren. Ik ben altijd DTZ blijven volgen en zo nu en dan deed ik nog op de achtergrond eens iets voor DTZ. In september dit jaar deed de mogelijkheid zich voor om weer vrijwilligerswerk voor DTZ te kunnen doen. Na een aantal weken kwam voor mij onverwacht de mededeling dat Ben weg ging. Er kwam een vacature en ik werd gevraagd om te solliciteren. Wauw wat een kans en een uitdaging! Mijn vrouw en ik hebben gebeden of dit de weg is die de Heer wil dat we gaan omdat het een moeilijke keuze was. De baan is eerst voor 6 maanden en halverwege de sollicitatie diende zich nog een erg mooie baan aan die op de lange termijn meer zekerheid bied en waarin ik financieel veel zekerheid heb. Maar soms bid je ergens voor en krijg je antwoord. Op mijn verjaardag 21 november werd het mij duidelijk dat dit de weg was die ik zou gaan en heb ik mij voor 100% aangeboden aan DTZ. Enkele dagen later heb ik de bevestiging gekregen dat DTZ met mij verder wil. Ik ben zeer dankbaar dat ik deze kans krijg en dit prachtige werk van Ben mag voortzetten.
Even voorstellen