fbpx

Als onderdeel van uw doelstellingen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) kunt de Apeldoornse Dak- en thuislozen helpen via DTZ.

Het draagt bij aan evenwichtige waardecreatie en een goede balans tussen de ‘3 p’s’: de sociale (people), ecologische (planet) en economische (profit) aspecten van uw organisatie. U toont het sociale gezicht van uw organisatie en u neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid. Samen met DTZ  steunt u de ‘p’ van ‘people’. Als u samenwerkt met DTZ dan kunt u hierover uiteraard verslag uitbrengen in uw (sociale) jaarverslag.

Er zijn tal van mogelijkheden om DTZ te steunen; materieel, capaciteit en financieel. Graag helpen wij u een passende samenwerkingsvorm te vinden.

Uiteraard mag op uw website en andere communicatiemiddelen vermelden dat u de Apeldoornse Dak- en Thuislozen ondersteunt. Uw klanten zullen zeker waarderen dat u als bedrijf uw maatschappelijke rol serieus neemt!

Velen bedrijven gingen u voor zoals Buitenhuis Autoverhuur, Rabobank, Gamma en Aatop personeelsdiensten. Op onze homepage vindt u een overzicht van onze bedrijfssponsors. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem nu contact met ons op!

sponsorbadge

[jw_easy_logo slider_name=”coronaslider”]