fbpx

Een voorstelling over het dagelijks leven van jongeren zonder (t)huis.

De kaartverkoop voor de voorstelling Osso – zonder (t)huis – is gestart. Maandagavond 11 november in Theater Orpheus, eenmalig in Apeldoorn. Een kaartje kost maar 5 euro, met andere woorden: mis deze bijzondere voorstelling niet!

Organisatie: Don Bosco Zevenhuizen, Don Bosco de Maten – Jongeren Centrum, Outreachend Team Apeldoorn, Dak- en ThuislozenZorg Menorah , Emma├╝sparochie Apeldoorn, Citypastoraat de Herberg, Sant’Egido Apeldoorn en Werkgroep Apeldoorn tegen Verarming

Weet jij hoe het voelt om er alleen voor te staan? 
Weet jij waar je tegenaan loopt als je geen (t)huis meer hebt?

Waar ga je douchen?
Waar kan je naar de wc?
Waar ga je heen als je verdriet hebt en je niet wilt dat anderen dat zien?
Waar ga je heen als je het koud hebt, doodmoe bent en nergens kan slapen?
Hoe bescherm je jezelf tegen agressie van anderen?
Wat doe je als je geen toekomst ziet, geen geld hebt en drugs de enige uitweg lijken?

OSSO is een beeldende theatervoorstelling waar je door filmprojectie en spel het (over)leven op straat en in de nachtopvang ervaart. De voorstelling wordt gespeeld door de (voormalige) dak- en thuisloze jongeren Ikbal Berber, Wouter Gardebroek, Akshay Harkisoen en Bastiaan de Mos en Elise Doll.

OSSO is gemaakt op basis van waargebeurde ervaringen. Ervaringen die laten zien hoe je door pech (een ongelukkige thuissituatie, pesten en/of verkeerde vrienden) op straat kunt belanden.

OSSO confronteert je met de zwaarte van het straatleven, hoe het voelt om te moeten dealen met onveiligheid, eenzaamheid en de verleidingen en gevaren van drugs, alcohol en gokken. Maar OSSO laat je ook de momenten van onverwacht geluk zien. Momenten die maken dat dakloze jongeren kracht vinden om door te gaan.

boek nu je kaartje !!

Osso – zonder (t)huis