fbpx

Voor Richard en Ivonne Bijl stond het afgelopen jaar in het teken van de zoektocht naar een nieuwe woning. Voor hun eigen gezin, maar ook om een droom te verwezenlijken: ffwonen, een plek waar niet-verslaafde dak- en thuislozen een nieuwe start kunnen maken in een verslavingsvrije omgeving.
Ze zochten daarom een pand dat de ruimte bood om 5-10 mensen op te vangen als begeleid kamerwonen. Na een lange zoektocht mogen zij a.s. vrijdag de sleutels in ontvangst nemen van hun nieuwe huis, aan de dorpsstraat 53 in Beekbergen.

Een prachtlocatie!
dorpsstraat53De dorpsstraat 53 in Beekbergen is uitermate geschikt om mensen op te vangen. Het pand is hiervoor als tienermoederopvang in gebruik geweest en beschikt reeds over veel van de nodige voorzieningen.

Ooit is het stuk grond waarop het pand staat gekocht door freule Henriëtte Hartsen, evangeliste en drankzuchtbestrijdster. Waarna het op 3 januari is overgegaan naar de vereniging het Hoogeland. De akte van de notaris vermeldt erbij: ‘Voorheen vereniging tot christelijke verpleging van landlopers en bedelaars’. Later is het oorspronkelijke huis gesloopt en is er er in 1986 een ’tehuis voor daklozen’ op gebouwd.

Open huis
Om te delen in de vreugde en zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over het project houden Richard en Ivonne

a.s. zaterdag 7 januari open huis!

U bent van harte welkom tussen 11:00 en 17:00 uur.
Wil je een cadeau geven? Een enveloppe met inhoud voor de nodige verbouwing is van harte welkom, maar ook zonder bent u uiteraard van harte welkom!

Richard en Ivonne schreven een nieuwsbrief n.a.v. hun droom en hun zoektocht. Deze is hier te downloaden.

Richard en Ivonne hebben een huis!