fbpx

Igor en Galina Skrijevski (respectievelijk arts en tandarts) willen terug naar Amerika voelen zich hier in Nederland niet thuis. Ze zijn door verschillende procedures uiteindelijk in Nederland in Apeldoorn op straat terecht gekomen en het enige wat hen van de straat af houdt is medemenselijkheid van enkele Nederlanders.

Klik hier voor het laatste bijgewerkte overzicht.

Wij focussen ons nu op wat nodig is voor Igor en Galina Skrijevski, zolang zij hier in Nederland zijn. Ze hebben geen onderdak en teren op de goedwilligheid van particulieren. Wij steunen hen op menselijk vlak en financieel om in hun basisbehoeften te voorzien zoals dagelijkse benodigdheden en medische kosten een dak boven hun hoofd betaalde en onbetaalde rechtshulp, enz.

Op dit moment zijn zij in depressie doordat zij zijn vastgelopen in het zogenaamde rechtmatige systeem en om dit weer vlot te trekken is professionele expertise nodig.

Het bovenstaande is de consequentie als men ongedocumenteerd gewoon niet bestaat op deze wereld. Wij vragen uw steun, elke euro is voor deze mensen van onschatbare waarde.

Wilt u steunen dan kan dat op rekening 543.22.16 (ING Bank) t.n.v.Stichting Dak- en ThuislozenZorg Menorah (afgekort DTZ Menorah) te Apeldoorn. Voor meer informatie over doneren kunt u op onze donatiepagina kijken. Vermeld bij uw gift dat het voor Igor en Galina is. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat het bij hen terecht komt. Bedankt!

Schrijnend