fbpx

ZIJN DE WONDEREN DE WERELD UIT?

Deze vraag staat centraal in de allernieuwste productie van het Gospelkoor Shirchadasj & Band uit Ede.

Op zaterdagavond 12 oktober 2013 wordt deze nieuwe productie met als titel “MIRACLE “ in de Evangelische Zendingsgemeente Menorah, Paslaan 11, 7311AH Apeldoorn gepresenteerd .
Aanvang 19.30 uur. Kaarten € 7,50 aan de zaal en in de voorverkoop € 5,-. Te bestellen via: www.dakloosapeldoorn.nl/shirchadasj.htm.

Ongelooflijk, verbazingwekkend, waar of onwaar, toeval, hogere macht, een wonder? Bestaan er nog wel wonderen? Staan wij wel open voor een wonder? Denk aan het ontstaan van leven, genezingen, liefde. Zijn dat geen wonderen?

De productie “MIRACLE “ zal jong en oud aanraken door de grote verscheidenheid aan muziekstijlen, licht- en geluidseffecten verzorgd door een professionele crew, indringende teksten met daarbij behorende mime- en drama effecten. Dit alles begeleid door een geroutineerde tienkoppige band.
De presentatie is in handen van RTL-TV weerman Reinier van den Berg .

Hebt u deze theatergroep nog nooit gezien en gehoord, dan is dit de kans om alsnog kennis te maken met deze groep en een onverwacht verrassende, boeiende avond mee te maken. Dit mag U niet missen!

Theaterproductie “Miracle” door Gospelkoor Shirchadasj en band