fbpx

VACATURE = GESLOTEN

Stichting DTZ voorziet in de meest basale behoeften van dak- en thuislozen zoals eten, kleding en hulp bij het vinden van onderdak. Hierbij wordt er ook waar mogelijk een relatie opgebouwd met mensen die ook een steun in de rug of juist een hart onder de riem nodig hebben.

Heb jij hart voor dak- en thuislozen? Wil jij je inzetten om de persoonlijke situatie van kwetsbare mensen te verbeteren en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor Stichting DTZ te Apeldoorn zijn we op zoek naar:

woonbegeleider/ maatschappelijk werker

Je komt in een uniek team, van bevlogen mensen die vanuit hun passie en christen zijn zich inzetten voor hun naaste in nood.

Jouw werklocatie zal zeker in het begin vooral op onze locatie in Beekbergen zijn. In de toekomst zal het gebeuren dat de begeleiding die iemand krijgt mee verhuisd naar zijn of haar volgende woning. Afhankelijk van de mogelijkheden dragen we de begeleiding ook weer over aan andere partners.

In deze functie stimuleer je cliënten om weer de regie te pakken over zijn of haar eigen leven passend bij de persoon en hun mogelijkheden. Hierbij stel je met de cliënt een plan op en werk je samen aan doelen.
je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Je brengt in kaart waar en welke ondersteuning op financieel, geestelijk of maatschappelijk vlak nodig is en zet dit om in een begeleidingsplan.
Je vraagt indien mogelijk een WMO indicatie aan.
Je rapporteert in een digitale omgeving je bevindingen en evalueert op de doelen.
Samen met een coördinator voer je intakegesprekken voor onze woning in Beekbergen.
Je woont af en toe een bewonersoverleg bij.
Bewaakt de structuur en rust in onze woning.
Je hebt een bijdrage in exitgesprekken, zwaait mensen uit of verhuist mee met de cliënt binnen de omgeving van Apeldoorn-Beekbergen.

Dit ben jij

Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding gevolgd (SPW/SPH, Social Work etc.)
Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig. Daarnaast ben je goed in staat zelfstandig aan de slag te gaan. Je kan goed werken in een klein team.
Je hebt hart voor de doelgroep Dak- en Thuislozen. Je bent toegankelijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Je hebt een christelijke geloofsovertuiging en je kunt de doelstelling van de Stichting DTZ onderschrijven

Dit krijg je

Een uitdagende, betekenisvolle baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.
Betaalde functie inschaling volgens de CAO welzijn en maatschappelijke dienstverlening.
Een part time baan met grote vrijheid om je uren in te delen wij denken bij aanvang aan 10 uur per week een uitbreiding van uren is op termijn zeker te verwachten.
Reiskostenvergoeding.

Solliciteren:

Je kunt solliciteren met een cv en motivatiebrief bij het bestuur van DTZ dit kan via mail naar secretariaat@aatop.nl voor inhoudelijke vragen kan je bellen met Bert van Veen 06-25262805

Vacature: woonbegeleider/ maatschappelijk werker
Getagd op: